Indul a Dataracing 2023

Október 11-én útjára indul a Dataracing idei versenye. A versenyen újra növelheted data science tudásod egy valós üzleti probléma megoldása során és részese lehetsz a Dataracing data science versenyének.

Jelezd előre legpontosabban a magyar lakossági hitelállomány adathalmazán, kik lesznek azok a hitelfelvevők, akik nem tudják fizetni hiteleiket. Vidd haza a legjobb megoldásokért járó díjak egyikét. A Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által közösen szervezett verseny célja, hogy a szakmai fejlődéshez és kapcsolódáshoz platformot teremtsen a magyar data science közösségnek. Tanulj, fejlődj, építs kapcsolatokat és segíts jobb döntéseket hozni az adatok segítségével.

credit

A versenyre 2023. október 11-től 8 héten keresztül folyamatosan nevezhetnek hazai adatelemzéssel foglalkozó szakértők és lelkes érdeklődők. A november végéig tartó versenyre egy versenyző több megoldást is beküldhet. Az újabb és újabb megoldások beküldése során a versenyzők folyamatosan visszajelzést kapnak arról, hogy megoldásuk a többiekhez képest mennyire hatékony és pontos.

A verseny első három helyezettjét idén is pénzjutalomban részesítik a verseny szervezői.

Az összdíjazás bruttó keretösszege 8.000.000 Ft, melyből a helyezettek az alábbi arányban részesülnek:

  1. Az első helyezett díja nettó 2.750.000 Forint.
  2. A második helyezett díja nettó 1.500.000 Forint.
  3. A harmadik helyezett díja nettó 750.000 Forint.

Tarts velünk, nevezz a versenyre még ma: tanulj, fejlődj, építs kapcsolatokat a Dataracing data science versenyén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.