Tanulj, fejlődj, építs kapcsolatokat a Dataracing data science versenyén

Növeld data science tudásod egy valós üzleti probléma megoldása során és légy részese a versenynek

A versenyről

Növeld data science tudásod egy valós üzleti probléma megoldása során és légy részese a Dataracing data science versenyének. Jelezd előre legpontosabban a magyar cégek exportteljesítményét és vidd haza a legjobb megoldásokért járó díjak egyikét. A Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által közösen szervezett verseny célja, hogy a szakmai fejlődéshez és kapcsolódáshoz platformot teremtsen a magyar data science közösségnek. Tanulj, fejlődj, építs kapcsolatokat és segíts jobb döntéseket hozni az adatok segítségével.
Mutasd a részleteket

Még ennyi időd van csatlakozni a versenyhez

Csatlakozom a versenyhez

A Dataracing verseny az MNB és a BME közös szervezésében valósul meg.

A Bank szakemberei biztosítják a területhez kapcsolódó szakterületi tudást, valamint a versenyzéshez szükséges üzleti problémát és adathalmazt. A BME data science területen oktató és kutató kollégái pedig a verseny szakmai szervezésében vesznek részt.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Digitalizációs igazgatósága a pénzügyi rendszer digitalizációjával és a hazai fintech szektor támogatásával foglalkozik. Céljai között szerepel a magyar szereplők adatgazdaságban való részvételének támogatása, az adatalapú gazdaság növelése, a hazai data science tudás fejlesztése.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Európa egyik legrégebbi műszaki felsőoktatási intézményeként céljának tekinti a műszaki területeken folytatott elitképzés megvalósítását, a magyar és nemzetközi felsőoktatás élvonalához tartozó kutatások végzését és, hogy szakterületén az innováció fontos hazai forrása legyen a hazai cégek fejlődését segítve.

0 + versenyző

Légy te is egy azok közül, akik próbára teszik a tudásukat, vagy a verseny alatt új dolgokat tanulnak.

0 + megoldás

A beadott megoldások száma napról napra nő. Ezek közül kerül ki az a megoldás, amely a legpontosabb eredményt adja.

0 díj

A legjobb megoldást készítők munkáját magas pénzdíjakkal jutalmazzuk. Légy te az egyikük!

Ha szeretnél hallani a versennyel kapcsolatos hírekről, kövess minket a verseny Facebook oldalán vagy add meg az e-mail címed és mindent megosztunk veled a verseny legfontosabb pillanatairól!